Wikia

Stel een vraag...

Met een harpoon kun je tuna, swordfishes en sharks vangen. Een harpoon is te koop in de viswinkel van Port Sarim voor 45 gp. De gratis spelers kunnen Tuna's en Swordfish vissen alleen op Karamja vangen. Daar is geen bank. Dus de gratis spelers moeten steeds met de boot heen en terug als ze de vissen willen bewaren. Je kunt ze natuurlijk ook meteen opmaken door je combat te trainen in de vulkaan van Karamja. Voor tuna's heb je 35 fishing nodig, swordfishes 50 en sharks 76. Sharks zijn alleen voor members. Als je member en 33 Hunter bent, barbtailed kebbits vangen. Daarmee krijg je barbtailed harpoons. Deze harpoons kun je dragen als een wapen, maar je kunt er ook mee vissen. Dat scheelt dus weer een inventoryplaatsje tijdens het vissen.

Vislocaties: Fishing Guild, Catherby, Rellekka, Brimhaven en Karamja, Demonic Ruins in de wildernis (eten mee tegen revenants)

(bron [1])

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki