Wikia

Stel een vraag...

Runecrafting kan voor het eerst gedaan worden na het voltooien van de Rune Mysteries quest. Daarna is het verstandig om air runes te maken. Het Air altaar is te vinden, ten zuid-westen van Varrock, Grand Exchange. Rune essence kan je hakken in de rune essence mine door je te laten teleporteren door Aubury, de NPC in de magic winkel ten zuiden van de oostelijke bank in Varrock. Je hebt een pickaxe nodig om rune essence te hakken. Zie de links voor meer informatie. ten oosten van barbairian ville en ten westen van varrock (bij die goblins) en daar bij de weg is een ruins ga daar in MAAR je moet eerst de quest rune mysteries doen en rune essence bij hebben en een air talis man of air tiara ik raad tiara aan want dat scheeld weer ruimte dus kun je meer rune essence meenemen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki