Wikia

Stel een vraag...

De man die beweert John Locke te zijn is in feite de "Man in Black", zoals hij genoemd word door de schrijvers. Hij is de vijand van Jacob die aan het begin van de aflevering "The Incident" (de laatste aflevering van seizoen 5) te zien is. Ook zal blijken dat hij het monster is, de smoke/rook monster die wel eens verschijnt. Hij schijnt niet van mensen te houden die op het eiland leven of komen en heeft daarom een hekel aan Jacob die hem probeert te bewijzen dat dit niet het geval is bij die mensen.

Echter kan hij Jacob zelf niet vermoord, hoe graag hij ook zou willen. Hij vertelde dat hij daarvoor een "Loophole" (iemand die hij daarvoor moet gebruiken) nodig heeft. Hij schijnt Richard te kennen en vertelde tegen Richard, nadat hij het standbeeld uit kwam, dat het goed was om hem weer te zien zonder kettingen. Wat dat betekend zullen we waarschijnlijk laten zien. Hij kan echter vormen aannemen van doden personen, zoals Yemi, waarschijnlijk Christian en een Medusa spin. Hij schijnt niet door de as (die ook om Jacob's hut lag) te kunnen komen, aangezien Bram een cirkel van as om zich heen maakte toen hij werd aangevallen door hem (in zwarte rook monster vorm). Het team van Ilana blijkt te weten wie hij is.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki